Η Ιστορία μας Το ελαιοτριβείο μας λειτουργεί συνεχώς από το 1927.

Υπήρξε το πρώτο ελαιοτριβείο στην περιοχή και οι παππούδες μας υπήρξαν οι πρώτοι που στις αρχές της δεκαετίας του '30 χρησιμοποίησαν ηλεκτρικό ρεύμα με γεννήτρια που έφεραν από την Αμερική, για να εκσυγχρονίσουν το ελαιοτριβείο που μέχρι τότε λειτουργούσε χειρωνακτικά.

Η δυνατότητα αυτή οδήγησε στην εγκατάσταση του πρώτου φυγοκεντρικού διαχωριστήρα βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του παραγόμενου ελαιολάδου.


Είμαστε οι τρίτη γενιά της ίδιας οικογένειας και εξακολουθούμε να παράγουμε ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας αξιοποιώντας την εμπειρία των προγόνων μας και συνδυάζοντας την σημερινή τεχνολογία με την οικογενειακή παράδοση.Γιώργος Δασκαλόπουλος

Υπήρξε ο επιχειρηματικός νούς για την ίδρυση του Ελαιοτριβείου. Άνθρωπος προοδευτικός, με επικοινωνιακό χάρισμα φρόντιζε για τις Δημόσιες Σχέσεις και την καλή φήμη της επιχείρησης.
Τρύφωνας Δασκαλόπουλος

Yπήρξε ως εφευρέτης, ευρεσιτέχνης διπλωματούχος, μηχανικός εφαρμογών στα μηχανήματα, και φυσικά ο εισηγητής της χρήσης γεννήτριας για την παραγωγή, και την χρήση, ηλεκτρικού ρεύματος στο ελαιοτριβείο.
Ισίδωρος Δασκαλόπουλος

Yπήρξε ο γνώστης κάθε καλλιέργειας και ποικιλίας Ελιάς. Φύτευε συνεχώς δοκιμάζοντας χώμα, κλίμα,αντοχή ποικιλίας ποιότητα καρπού και παραγωγή. Μεγάλος γευσιγνώστης Ελαιολάδου και μεγάλος Ελαιοπαραγωγός.© Lais Oil Σχεδιασμός ιστοσελίδων Focus On Web